Welke hondenverzekering moet je nu kiezen?

Uit onderzoek van Maurice de Hond is gebleken dat 59% van de Nederlanders de vriendschap met hun hond net zozeer waardeert als hun vriendschap met mensen. En als we moeten kiezen tussen onze hond of onze partner, dan gaat 15% van de mannen en maar liefst 20% van de vrouwen voor de hond.

hondenverzekering kiezenHet mag duidelijk zijn: Nederlanders houden van hun honden. Maar we blijven zuinig, dus we houden niet van onverwachte onkosten. Dan is het toch vreemd dat de meerderheid van de baasjes verzaakt een hondenverzekering af te sluiten. Jij bent zelf ook goed verzekerd. Waarom jouw hond dan niet?

Is een hondenverzekering afsluiten een goed idee!

Net als de ‘gewone’ geneeskunde heeft ook de dierengeneeskunde absoluut niet stil gestaan. Er zijn veel nieuwe behandelmethodes en oude methodes zijn sterk verbeterd. Dat heeft als voordeel dat we langer mogen genieten en spelen met je hond.

Het nadeel is dat de kosten voor de dierenarts ook zijn gestegen. Kon je vroeger zelf prima een potje bijhouden voor jouw hond, is dat vandaag de dag toch een stuk lastiger. Zeker in deze tijden. En de kosten worden veel te vaak onderschat.

Ernstig letsel als een gebroken poot kan al snel een rekening opleveren van honderden euro’s, zeker als een operatieve ingreep noodzakelijk blijkt. Narcose, medicijnen, nazorg, het moet allemaal worden betaald. En natuurlijk gebeurt het altijd onverwacht én op het verkeerde moment. Met de juiste hondenverzekering weet je zeker dat je iedere maand maar een paar euro opzij hoeft te leggen en dat medische onkosten wel worden vergoed.

En laten we eerlijk zijn, je hebt het toch liever goed geregeld dan dat je jouw hond moet laten inslapen omdat je de kosten voor de dierenarts niet kunt opbrengen?

Welke aanbieder van hondenverzekeringen kan je nu het best kiezen

De hond is de allerbeste vriend van de mens. Helaas weten veel verzekeringsmaatschappijen dat ook en proberen ze daar een slag uit te gaan.  Hetzelfde geldt voor supermarkten, drogisterijen en andere ‘rare’ aanbieders van hondenverzekeringen.

Wij raden de Petplan Hondenverzekering of Verzekeruzelf.nl aan wanneer je jouw hond wilt verzekeren. De Petplan Hondenverzekering biedt over het algemeen de beste service en handige aanvullende verzekeringen. Je kunt makkelijk online jouw premie berekenen bij petplan en Verzekeruzelf.nl.