Waar kan ik een overzicht van huisdierenverzekeringen vinden

Op deze internetsite betreffende de goedkoopste huisdierenverzekering kunt u heel makkelijk de beste en goedkoopste huisdierenverzekering voor uw hond of kat vinden, u kunt zowel de premie vergelijken als dat u een overzicht ziet van alle pakketten die de diverse verzekeraar aanbieden en de inhoud ervan.

Welke huisdieren kunt u allemaal verzekeren met een huisdierenverzekering.

Er zijn verschillende huisdierenverzekeringen op de markt. Voor bepaalde dieren moet u echt op zoek naar een verzekeraar. Wanneer u een hond of een kat heeft is het zoeken van een goedkope huisdierenverzekering niet zo een groot punt. Alle verzekeraars die de huisdierenverzekering in hun pakket hebben, bieden in ieder geval een hondenverzekering of kattenverzekering aan. Wanneer u een hond of kat gaat verzekeren heeft u dus ook vele keuze wat betreft huisdierenverzekeringen. Omdat er een groot aantal zijn is de concurrentie ook groot en kunt u simpel de verschillende huisdieren verzekeringen vergelijken op voorwaarden en premie , vergelijk en reken u rijk.

Meerdere huisdieren verzekeren huisdierenverzekeraar, krijg ik korting ?

Uiteraard kunt u ook meerdere huisdieren verzekeren bij 1 en dezelfde verzekeraar. Dit kan zelfs een mooie korting opleveren op de premie van de huisdierenverzekering. Vergelijking zegt dat u met meerdere huisdieren goed terecht kan bij de huisdierenverzekering van Inshared. Inshared geeft een korting van 5 % wanneer u ook een tweede dier bij hun verzekerd. Hoe meer dieren u verzekert hoe hoger de korting wordt. Bij Inshared kunt terecht om zowel uw hond als ook uw kat of konijn te verzekeren.

Hoe bereken ik de premie van een huisdierenverzekering.

Om te weten hoeveel premie u betaald kunt u bij de meeste huisdierenverzekeringssites online een formuliertje invullen. De huisdierenverzekeraar vraagt u over uw huisdier een aantal zaken in te vullen, dit zijn zaken als ras, leeftijd, mannetje/vrouwtje etc. Uit de berekening die door het systeem van de aanbieder van de huisdierenverzekering gemaakt wordt komt een bepaalde premie rollen voor de huisdierenverzekering die zijn aanbieden. Bij de meeste aanbieders kunt u allerlei aanvullende pakketen nemen om uw huisdier uitgebreider te verzekeren. Voor al deze aanvullende pakketten betaalt u ook een bepaalde premie. De premie van de bepaalde pakketen en de standaardverzekering samen is een bepaalde bedrag (meestal wordt de premie direct incl. assurantiebelastingweergegeven. Let hier wel op de assurantiebelasting is dit jaar naar 9,7 % gegaan). Dit is het bedrag dat u gaat betalen voor uw huisdierenverzekering. Nu kunt u nog de keuze maakt hoe vaak u de premie voldoet. Meestal kunt u de premie maandelijks van uw bankrekening laten afschrijven, het is vaak ook mogelijk om dit eens per half jaar of eens per jaar te doen. Let op ! vaak betaalt u bij het afsluiten een klein bedrag aan afsluitkosten.

Wat kan er allemaal gedekt worden met een huisdierenverzekering ?

De volgende zaken kunnen onder de dekking van de huisdierenverzekering vallen , vergelijk de verzekeringen met elkaar en ontdek wat er onder de betreffende dierverzekering valt :

  • Tarief dierenarts of dierenspecialist.
  • Medisch noodzakelijke behandeling inclusief de operaties en narcose.
  • Medisch noodzakelijke opname.
  • röntgenfoto’s, echoscopie, bloed en ontlasting, elektro cardiogram (ECG), Geneesmiddelen, Hulpmiddelen, Supplementen voor dwangvoeding of sondevoeding, Euthanasie en collectieve verwerking.
  • Verwijzing naar een andere dierenarts of dierenspecialist, MRI onderzoek, CT-scan, Begrafeniskosten, crematiekosten, sterilisatie
    castratie, vaccinatie, verzorging gebid, gedragstherapie, fysiotherapie, prefentieve zorg, oncologie, homepathie.