Onverwachte (hoge) kosten voor uw huisdier.

Iedereen die een huisdier heeft kent het wel : Onverwachte (hoge) kosten voor uw huisdieren. Antibiotica , of een afspraak bij de dierenarts kunnen al snel tot een paar honderd euro per behandeling leiden. Niet als u een huisdierenverzekering heeft! Voor slechts een klein bedrag per maand is uw hond , kat of konijn verzekerd!

Er zijn natuurlijk veel verschillende huisdierenverzekeringen. Let goed op welke dingen er vergoed worden. Zoals bijvoorbeeld of castreren wel of niet ( deels ) vergoed word. Of dat een simpele controle vergoed word bij uw huisdierenverzekering. Ook is het slim om na te gaan of bijv. Uw hond verzekerd is op uw vakantiebestemming. In de basis huisdierenverzekering is dit meestal niet het geval maar u kunt vaak wel bij uw verzekeraar terecht voor een europa dekking en soms zelf werelddekking. Hiermee worden de kosten gedekt die in het buitenland worden gemaakt door een dierenarts. Kortom wilt u uw lieve huisdier goed verzekeren zodat hij alle hulp kan krijgen die hij nodig heeft? Sluit dan vandaag nog een huisdierenverzekering af!

Stel uw hond wordt ziek!

Raakt betrokken bij een ongeval of moet gecastreerd worden. Dan wilt u natuurlijk de beste zorg voor uw huisdier. Als u ook kinderen heeft is een huisdier echt een deel van het gezin. Hierdoor wilt u natuurlijk niet dat uw huisdier niet geholpen kan worden doordat de prijzen te hoog zijn. Dit kan namelijk voor spanningen zorgen in het gezin. Door een hondenverzekering af te sluiten bijvoorbeeld bij HondenVerzekering voorkomt u deze zorgen! Iedereen die een huisdier heeft kent het wel : Onverwachte (hoge) kosten voor uw huisdieren. Antibiotica , of een afspraak bij de dierenarts kunnen al snel tot een paar honderd euro per behandeling leiden. Niet als u een huisdierenverzekering heeft! Voor slechts een klein bedrag per maand is uw hond , kat of konijn verzekerd!