Heeft u wel eens gedacht aan een Inshared hondenverzekering?

Een verzekering tegen de menselijke ziektekosten is verplicht, maar ons huisdieren worden nog regelmatig vergeten. Met een goede verzekering voor uw hond zorgt u ervoor dat hij of zij de best mogelijke zorg ontvangt wanneer er onverhoopt een keer wat aan de hand is.

Waarom een Inshared hondenverzekering?

Een rekening van de dierenarts kan zomaar oplopen tot €700 à €800, waardoor het geen overbodige luxe is om een Inshared hondenverzekering af te sluiten. De kans is groot dat u dergelijke bedragen niet zomaar uit wilt geven of wellicht niet eens heeft liggen. Door uw hond goed te verzekeren kunt u op basis van een maandelijkse premie zorgen voor de best mogelijke behandelingen, zonder dat die u een grote uitgave opleveren. Met een Inshared hondenverzekering voorkomt u in ieder geval pijnlijke momenten, bijvoorbeeld wanneer u het geld voor de behandeling niet op uw rekening heeft staan.

Voordelen van deze hondenverzekering.

Uiteraard biedt de Inshared hondenverzekering daarnaast een aantal andere aantrekkelijke voordelen. Met name de dekking zit op een heel degelijke manier in elkaar, zodat uw hond op een uitstekende manier behandeld kan worden wanneer er een keer wat aan de hand is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de verzekering voor heupen en ellebogen in de basisdekking, maar ook aan de vrije keuze van uw dierenarts. De maximale vergoeding bedraagt €5.000 en declaraties worden binnen 5 werkdagen afgehandeld, zodat u het geld nooit lang voor hoeft te schieten wanneer er iets met uw hond aan de hand is.

Uiteraard kunt u de Inshared hondenverzekering gewoon online afsluiten en hoeft u er de deur dus niet voor uit om er zeker van te zijn dat uw hond goed verzekerd is. Sluit de Inshared hondenverzekering direct af, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de prachtige momenten met uw trouwe viervoeter.