Een hondenfietskar, jouw beste vriend

Ga jij graag met je hond naar het bos of een andere mooie uitlaatplek. Maar is deze plek iets te ver weg? Dan is een hondenfietskar een goede optie. Deze fietskarren zijn eenvoudig aan je fiets te bevestigen. Uiteraard zijn deze karren ook voor andere dieren geschikt, mocht je deze mee willen nemen. Een hondenfietskar is verkrijgbaar vanaf ongeveer 150€. Hiervoor heb je wel een kleiner model. Heb je een hele grote hond of wil je 2 honden tegelijk meenemen? Dan kom je bij een kar van XLC of Doggyride uit.

Diervriendelijk

Deze merken besteden veel geld aan de ontwikkeling van deze producten. Je dieren zullen gegarandeerd comfortabel zitten in deze hondenfietskarren. Ook krijgen ze genoeg verse lucht dankzij de ventilatiegaten. Regent het? Geen probleem. De stof is van waterafstotend materiaal wat een prettige rit naar de uitlaatplek garandeert. Ook voor jezelf is het fijn, aangezien de karren een goede wegligging hebben. Hierdoor kan je met een gerust hard door landelijk gebied fietsen maar ook in de drukke steden. Kies de kleur die bij je past en ga met veel plezier van start!

Waar op letten?

Zorg ervoor dat de hondenfietskar goed bevestigd is zodat deze niet kan losschieten. Ook is het een goed idee om te zorgen voor een fietsverzekering. Fietsen worden vaak gestolen, soms zelfs met de fietskar erbij. Een verzekering voor uw fiets werkt hetzelfde als een verzekering voor uw hond. U betaald premie voor het geval dat er iets gebeurd.

Hondenfietskar kopen?

Mocht u tot aankoop over willen gaan let dan op dat u bij een webwinkel besteld met een officieel keurmerk. Zo weet u zeker dat het door uw bestelde en betaalde product ook echt wordt verzonden. Is prijs een belangrijke factor in het aankoopsproces? Bekijk dan winkels met een laagste prijsgarantie of kijk op beslist.nl.