Een honden verzekering waarom is het zo van belang

Bent u ook zo gek op uw viervoeter? De liefde van een hond is onvoorwaardelijk ook als uw hond ziek word. Zorg voor een honden verzekering! Iedereen in Nederland is verplicht verzekerd te zijn tegen ziektekosten. Veel Nederlandse honden en moeten het echter zonder ziektekosten verzekering stellen. En dat is niet verstandig, want de medische kosten voor een huisdier kunnen al snel hoger oplopen dan die van een mens. Een hondenverzekering is dan ook sterk aan te raden, zo vindt ook een meerderheid van de dierenartsen in ons land. ‘Had ik maar veel eerder een huisdierenverzekering afgesloten, dan had ik een spuitje kunnen voorkomen…’ Helaas gebeurt het nog te vaak dat baasjes onverwachte medische kosten voor hun hond of hond niet zomaar kunnen ophoesten. En de keuze tussen een operatie van ruim € 1500,- of een spuitje van € 35,- is dan helaas snel gemaakt.

Met al het verdriet van dien.

Een degelijke hondenverzekering, katten verzekering of konijnenverzekering is in deze gevallen een uitkomst. Veel mensen zeggen ‘Onzin, ik leg zelf wel iets aan de kant iedere maand’. Medische onkosten van € 1000,- voor een huisdier zijn niet ongebruikelijk. Dan mag je even € 83,- per maand aan de kant leggen voor Max, Tijger of Snuffie. Dat is natuurlijk geen doen.

Kies vandaag nog voor de zekerheid van een huisdierenverzekering.

Daarom kun je door een huisdierenverzekering af te sluiten via een van de huisdierenverzekeraars al met een gerust hart slapen voor een paar euro per maand. En zeg nou zelf: voor dat geld wil je het risico toch niet lopen? Regel het vandaag nog!

Afweging wel of geen honden verzekering:

Buiten een goede verzorging en een goede voeder voor uw hond, is er ook goede medische zorg een noodzaak voor uw hond. Met een honden verzekering weet u dat u voorbereid bent voor de complete medische zorg zoals vaccinaties, sterilisatie/castratie en hulp bij ongelukken of ziekte.
Wanneer een honden verzekering aangaan en wanneer niet?

Wij adviseren altijd een verzekering omdat een spoedoperatie op een bijvoorbeeld een feestdag al snel kan oplopen tot 3000 euro wat meestal meteen voldaan moet worden bij de dierenarts.Kunt u dit soort bedragen gemakkelijk ophoesten dan is meestal een hondenverzekering goedkoper dan één keer een operatie uit eigen zak betalen.

Hondenverzekering vergelijken:

Hoe jonger de hond is lager de kosten van een hondenverzekering zijn per maand. Elke verzekeraar hanteert wel andere maandpremie ’s en andere voorwaarden deze kunt u goed bekijken op onze vergelijkingspagina en zo de beste hondenverzekering. Waarom meld hondenverzekeringen.org alleen maar Inshared en Ohra hondenverzekeringen? Er zijn veel meer meer verzekeraars die diverse honden verzekeringen aanbieden. Vaak lijken dit ook nog hele goedkope hondenverzekeringen alleen wij zijn niet op de hoogte over deze partijen of hebben wij vernomen dat de kwaliteit te wensen overlaat. Inshared en Ohra zijn al meerdere jaren actief op de markt met honden en huisdierverzekeringen en hierdoor gaan wij er vanuit dat dit ook goede betrouwbare partijen zullen zijn waar u de hondenverzekering kunt afsluiten.