petplan-grootPetplan Hondenverzekering

De Petplan Hondenverzekering is volledig gespecialiseerd in hondenverzekeringen, kattenverzekeringen en konijnenverzekeringen en is wereldwijd de grootste dierenverzekeraar. Petplan is verder o.a. actief in Engeland, Australië en Amerika.

Bereken jouw premie bij Petplan Hondenverzekering.

De honden verzekeraar Petplan is oorspronkelijk ontstaan als initiatief van de AUV Dierenartsencoörporatie. Petplan werkt dan ook niet voor niets nauw samen met dierenartsen. Uitkeringen verlopen via Unigarant Verzekeringen, een dochteronderneming van de ANWB. Kortom, met Petplan Hondenverzekering ga je met een betrouwbare verzekeraar in zee die samenwerkt met gerenommeerde partners en Petplan richt zich uitsluitend op huisdieren en vooral op honden

Waar andere huisdierenverzekeraars ook actief zijn op het gebied van autoverzekeringen, reisverzekeringen, woningverzekeringen, etc, richt Petplan zich 100% op waar ze goed in zijn: het verzekeren van huisdieren. Hierdoor zijn de hele organisatie en alle medewerkers erop ingericht om jouw huisdier een lang en gezond leven te bieden.

Bezoek de website van Petplan Hondenverzekering.

Hondenspecialisten in hart en nieren dus. Specialisten die alle aandacht hebben voor jouw hond, kat of konijn. Petplan is een van de weinige verzekeraars die ook konijnen verzekert en met een Petplan hondenverzekering kun je bij alle dierenartsen in Nederland terecht.

Bezoek Petplan

Wat zeggen onze klanten over de Petplan Hondenverzekering?

Bengel en Jessy Gerrits

“Ik ben blij met Petplan. Zodra ik hoorde dat er een verzekering kwam met de naam Petplan en de site bekeek, was ik enthousiast.Ik had al offertes van andere verzekeraars maar Petplan sprak mij het meest aan. Dit door de andere manier van verzekeren. Niet op ras maar op gewicht en ik kon dingen verzekeren die ik niet bij andere verzekeraars gezien had, zoals vergoeding voor een pension als het baasje opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Verder vond ik de site erg duidelijk en prettig om te lezen. De verzekering op zich is natuurlijk het belangrijkste. Ik heb voor twee honden een Totaal Pakket afgesloten en ik heb er in twee jaar al diverse keren gebruik van moeten maken. Eén hond moest namelijk een knie-operatie ondergaan. Petplan heeft dit fantastisch en vooral menselijk behandeld. Zij verleenden eerste klas service met gevoel voor de situatie van baasje en huisdier.”

Vriendelijke groet,Mevr. Gerrits uit Leidschendam

Petplan keerde aan Mevrouw Gerrits een bedrag van € 1.743,85 uit.

 

Beertje, Spikey, Shanti, Sharona, Dickey en vele anderen

“Wij zijn heel tevreden over de verzekering van Petplan voor onze 10 honden. Als er iets is kunnen wij altijd bellen voor informatie en de declaraties worden altijd binnen 20 dagen afgehandeld en betaald. Dus ALLE LOF voor de verzekering van Petplan.”

Dhr. van der Grijspaarde
Schoorl

Petplan keerde aan Dhr. van der Grijspaarde een bedrag van € 7.443,- uit.

 

Benji

“Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt. Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig. Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.”

Mevr. van Tuyll
Tiel

Petplan keerde aan Mevr. van Tuyll een bedrag van € 1.247,78 uit.


 

Top