ohra hondenverzekeringOHRA hondenverzekering óók voor uw huisdier.

Vaak is een huisdier een echt maatje van je. Ze zorgen voor gezelligheid en zijn er altijd. Natuurlijk wilt u zo goed mogelijk voor uw hond of kat zorgen. Maar soms is dat erg prijzig maar niet met de OHRA hondenverzekering. Zeker als de hond of kat ziek wordt of een ongeluk krijgt. Het is dan erg prettig als u een hondenverzekering heeft afgesloten.

Geef uw huisdier de beste medische zorg met de OHRA hondenverzekering.

Een bezoekje aan de dierenarts is erg prijzig. Toch wilt u uw huisdier de medische zorg geven die op het moment van ziekte of andere complicaties nodig is. Met een dierenverzekering weet u zeker dat de hoge rekening geheel of grotendeels wordt vergoed door de verzekeraar.

De OHRA hondenverzekering is een voordelige en complete verzekering. Veel voorkomende ziektekosten en behandelingen door een dierenarts vallen onder het ziektekostenpakket. U kiest zelf de hoogte van de jaarlijkse vergoeding.

  •     Ziektekostenpakket Basis: u krijgt tot € 2.500,- per jaar vergoed.
  •     Ziektekostenpakket Plus: de vergoeding is maximaal € 3.500,- per jaar.
  •     Ziektekostenpakket Top: dit pakket vergoed tot € 5.000,- per jaar. Dekking voor heup en ellebogen is ook onderdeel van dit pakket. Dit geldt voor alle rassen en kruisingen.

Uitbreiden met een aanvullende OHRA hondenverzekering

Elk huisdier is anders. Daarom kunt u best afstemmen met de OHRA hondenverzekering op de situatie van uw hond. Naast het ziektekostenpakket kunt u de OHRA hondenverzekering. Bijvoorbeeld met dekkingen voor vaccinaties, therapie of sterilisatie/ castratie. De hoogte van de vergoedingen uit de aanvullende modules, kan verschillen per ziektekostenpakket. Lees meer over alle aanvullende huisdierverzekeringen.

De voordelen van de OHRA hondenverzekering

  • Kies de dekking die bij u en uw hond past.
  • Scherpe premie bij alle ziektekostenpakketten.
  • U kiest zelf de dierenarts.
  • Alle kruisingen en rassen zijn welkom.
  • Heup en elleboogdekking bij het Top ziektekostenpakket.

De premie die u betaald voor de OHRA hondenverzekering is mede afhankelijk van de leeftijd en het ras van uw huisdier.  Om de correcte premie te geven speciaal voor de hondenverzekering voor uw huisdier kunt u gebruik maken van onderstaande link.

Wat zeggen onze klanten over de OHRA Hondenverzekering?

Gelukkig was Max verzekerd

Tijdens een verjaardagsfeestje ontsnapte Max aan de aandacht van zijn baasje en snoepte wat hapjes van de salontafel. De cocktailprikker die hij inslikte richtte veel schade aan. De dierenarts kon zijn slokdarm gelukkig weer volledig herstellen. Max is inmiddels weer helemaal de oude en snuffelt weer rond. Alleen nu niet meer op de salontafel…
OHRA keerde een vergoeding van € 793,20 uit aan het baasje van Max.

 

Bekijk dit video review over OHRA

Bezoek de OHRA website

Top